Nejnovější recenze ze sekce Koše na pleny
- Úžasný pytel.
Krásný velmi praktický pytel nejen na plenky. Doporučuji!!!
- skvělé
Úžasný pytel nejen na plenky, vhodný také na různé věci do školky.
- Praktické, pečlivě ušité
Skvělý pytel nejen na plenky, ale na různé věci pro malé děti. Doporučuji.
- velikost
- design
- netěsní víko
Koupila jsem na skladování látkových plen před praním, ještě jsem neměla možnost vyzkoušet, ale účel snad splní:) Jen by mohlo lépe těsnit víko.
- Za dobrou cenu
- Víko špatně přiléhá.
Za tu cenu dobrý nákup.
v jakékoliv velikostní variantě je PUL pytlík geniální věc na cokoliv špinavého, mokrého nebo jinak potřebného k zabalení
- Hezky desing
- Hure doleha vicko, spis jde jen priklopit nez uplne zavrit
Vzhledem k cene doporucuji i pres nedolehajici viko
- Přívětivá cena
- Jednoduchý vzhled
- Má poklop
Doporučuji
- Materiál, funkčnost, velikost. Ucho na zavěšení, zavírání na zip - nic nebylo cítit. Pořizovací cena.
Výrobce uvádí, že se vejde 10 plen. Dali jsme tam 10 různých kalhotkových plen + vkládačky a asi 3 čč a ještě bychom tam něco našťouchali a prali jsme po 2 dvou dnech.. Takže pokud nemá mimčo velkou spotřebu plen, nebo pokud nemáte pouze objemné kalhotkové pleny, tak na víkend nebo na skladování plen bez možnosti kyblíků je pytel dostačující. V případě že chcete skladovat zvlášť pokakané a počůrané pleny, je potřeba mít dva.. Dvě komory u takhle velkého pytle by podle mne řešení nebylo, naplněný pytel už je tak dost velký.
- Vypada hezky
- Netesni pachy!
- Po 5 mesicich styrela guma okolo!
- Uz bych nekoupila.
Uz bych nekoupila, ani kdyby stal polovinu.
- můj oblíbený design
prostě kyblík na pleny, u kterého jsem si těch pár korun za obrázek krtečka ráda připlatila. Nějak nevím, jak víc hodnotit platový kbelík, snad jen, že je kvalitního plastu a víko přiměřeně těsní.
je super na plavky pro celou rodinu
Kyblík je za velmi příznivou cenu a naprosto dostačuje svému účelu - je mnohem lepší, než kupovat předražené varianty tohoto produktu. Za mě určitě pochvala.
- krásný pytlíček, vevnitř z nepromokavého materiálu, líbí se mi, že je menší, skladný, krásný motiv soviček, na zip, s poutkem, dá se zavěsit na kočárek (poutko se dá rozepnout), paráda.
- nevím, co bych vytkla
krásný pytlíček, vevnitř z nepromokavého materiálu, líbí se mi, že je menší, skladný, zatím jsem do něj schovala plenkové kalhotky. Pak budu určitě používat i na mokré plavky a další věci :)
Zobrazuji 281 - 300 ze 384 recenzí « Předchozí 1...13 14 [ 15 ] 16 17...20 Další »