Nejnovější recenze ze sekce Koše na pleny
- Objemnější zásilka mi byla doručena až před dům.
Potřebovala jsem nějakou nádobu na oblečky vnoučka.
Ukládám do koše s víkem ušpiněné oblečení vnoučka. Jako výhodu oceňuji víko koše.
S produktem jsem spokojena. Jen jsem trošku více váhala s objednávkou koše, a když jsem se rozhodla, nebyl již v nabídce koš v bílé barvě. S objednávkou jsem váhala proto, že jsem chtěla objednávku koše spojit s objednáním ještě jiného zboží, které nebylo v té chvíli v nabídce.
- levmé
- tak tenké, až jsou nepoužitelné
nedoporučuji, nehodí se snad k ničemu
Korbell koš na pleny 46cm
Přidáno: 16. listopadu 2015
(naposledy upraveno 16. listopadu 2015)
Zakoupeno v Slune-cz.cz
Výrobek naprosto vyhovuýje mým požadavkům.
- koš na pleny funguje skvěle, naprostá spokojenost
- cena kazet je poněkud vysoká a zvyšuje náklady na provoz koše
Pokud místo náhradních kazet plníte rovnou fólii, pak nemá chybu. Osobně vyzkoušena fólie Sametic z www.sametic.cz
- zatím nevyzkoušený ale krásně vypadá:-)
- žádné výhrady
jsem spokojená,cena,kvalita,vzhled
Absolutně krásný, velmi praktické dvě komory a velikost tak akorát.
Barvy jsou zářivější než na obrázku, já bych raději tlumenější. Jinak mi velikost i funkčnost pytlíku vyhovuje. Cena byla velmi příznivá.
Je sice dražší, ale v porovnání s ostatními koši není třeba kupovat náhradní kazety, takže provoz je bez dalších nákladů. Výborně těsní pach, doporučuji!!
- dizajnový skvost, praktický pomocník
- cena, ani nie tak koša ale cena náhradných náplní
priamo v ČR je výrobca náhradnej fólie (Sametic), ktorý poskytuje výhodnú cenovú alternatívu, fólia sa mi zdá dokonca hrubšia ako bola v pôvodných kazetách
- Je to úžasný pomocník na plenky, pokud látkujete. Doporučuju.
Doporučuje, nemá chybu.
Mnohostranně použitelný.
- Koš splňuje hlavní požadavky - plenky z něj skutečně nejsou cítit, chválím i výšku koše a pěkný design.
- Koš rozhodně nejde ovládat jednou rukou, jak se píše v návodu. Pružina, která drží vnitřní záklopku je příliš silná, takže jediný způsob ovládání je jednou rukou otevřít záklopku, druhou vhodit plenku. (Pokud by se člověk snažil záklopku otevřít tou rukou, ve které drží plenku, tak by si jí tak leda rozmačkal v dlani).
I když mě nemožnost vhazovat do koše plenky jednou rukou zklamala, přesto jsem s košem spokojená. Svou funkci plní a líbí se mi jeho design.
- Kvalita
Barevně se hodí všude. Smrad i když máme byt v podkroví není vůbec cítit i v těch největších vedrech !!! :-) Cena koše a nahradních pytlů perfektní. Velká dostupnost náhradních pytlů.
- Vhodné místo pro odkládání plen
- Moc plen se dovnitř nevejde
- úžasný a multifunkční jako koupací kýbl, na pleny, později třeba na prádlo
- nízká cena oproti podobným
- málo barev; úplně nejhezčí je ten růžový a relativně i ten modrý, ač ten tyrkysový by byl nejúžasněší, ale ten už z mně nejasného důvodu přestaly vyrábět :-(
Doporučuji všem :-)
- krásná růžová barva
- krásný funkční design
- nízká cena
- Není žádné proti :-)
Kyblík jsem kupovala v normálním obchodě jako "koupací kyblík". Až doma jsem se dočetla, že je na pleny. Nicméně jsem tam svoji tehdy pětiměsíční holčičku koupala a moc se jí to líbilo :-)
Nyní kyblík používám opravdu jako odkladiště látkových plen.
Až dolátkujeme, tak si ho nechám na svoje prádlo nebo něco vymyslím, protože té nádhery se přeci nezbavím :-)
SANGENIC Otočný koš na pleny MK4 Hygiene Plus Komfort
Anonym
Přidáno: 24. března 2015
(naposledy upraveno 24. března 2015)
- ergonomický, dizajnovo pekný, skutočne neprepúšťajúci smrad
- cena náhradných kaziet
vynikajúci pomocník, len tie predražené original kazety, veľa plastu na tele kazety, málo fólie vo vnútri... my používame pevnejšiu českú fóliu Sametic, doplnenie zvládne aj naša 7 ročná staršie dcéra... vrelo odporúčam
Využívám jako odpadkový koš na pleny a jsem spokojena, pach udrží uvnitř.
- bez kupování výměnných kazet
- nedokonalé těsnění
doporučuji
- prakticke reseni
- folie maji svuj "zapach"
jediny problem je, ze folie, do ktere kos pleny bali ma zvlasni "zapach". nicmene je to lepsi nez hazet plenky do kose v kuchyni treba. a hlavni vyhoda je, ze tohle zvladnete jednou rukou na rozdil od toho baleni do potravinove folie...
takze ano, neni to perfektni, ale lepsi nez nic :)
Zobrazuji 321 - 340 ze 384 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...20 Další »