Nejnovější recenze ze sekce Koše na pleny
- Mohl by být o něco větší.
- Dostatečná velikost
Reakce značky Luma
Děkujeme za recenzi, kromě velikosti je důležité také těsné víko a ucho na přenášení, které usnadňuje manipulaci s kyblíkem. A pokud bude chtít vidět celo nabídku LUMA navštivte https://www.babystore.cz/luma/
- Prakticky
- Nepromokavy
- Rozepinaci ucho
- Design
- Kvalitni provedeni
Krasny a prakticky minipytlik.
Větší, než jsem čekala. Ale jinak ok.
Koupila jsem kyblík na pleny pro vnoučka.
Jen malá připomínka k barvě. V nabídce nebyla napsaná barva produktu a na obrázku vypadal jako bílý. Myslela jsem, že kupuji bílý kyblík. Po rozbalení jsem byla překvapená, že je zelenkavý. Snad to nebude vadit, až ho předám, je také pěkný i v této barvě.
Jinak nemůžu nic hodnotit, zatím nemám s kýblíkem žádné zkušenosti.
J.Boková.
Reakce značky Luma
Děkujeme za recenzi, a také doufáme, že mamince Vašeho vnoučka se barva bude líbit. Luma vyrábí mnoho dalších výrobků v této barvě, ale jsou i v barvě doplňkové a nebo v univerzálních, např. v současnosti velmi módní šedé. Přehled výrobků Luma naleznete i zde na Heurece https://luma.heureka.cz L.Fiedler
- objednala jsem ho kolegyni
- hezký, praktický
- Dostatečný objem kyblíku (vejdou se látkové plenky za dva dny při spotřebě cca 10/den - vešlo by se i víc, ale déle neskladuji)
- Víko sedí natolik, že se opravdu žádný zápach nedostane ven
Reakce značky Luma
Děkujeme za recenzi a dodáváme, možný zápach plen omezíte použitím přípravku Mio Fresh, je ekologický a navíc vám plenky také trochu vybělí. Více info o přípravku Mio Fresh na https://www.bambinomio.com/cz/ L.Fiedler
Snadná manipulace a v místnosti není zápach
- Bohužel G-mini koš s víkem na pleny Krteček doporučit nemohu, neboť v popisu zboží bylo napsáno jak skvěle víko těsní což je naprostá lež, víko na koši vůbec nedrží a tak tedy vůbec nemůže ani zadržet pachy z použitých plen, je to vtipné protože právě proto má sloužit...
Znova bych nekoupila, nevýhoda nákupu přes internet, že si výrobek nemůžete osahat, účel pro, který je vyroben absolutně nesplňuje.
šikovný pomocník při použití jednorázových i látkových plen, kvalitní materiál i zpracování
Reakce obchodu Babystore
Děkujeme za nákup i za recenzi. L.Fiedler
- hezky vypadá
- funguje, zadrží vodu i pach, skvělý materiál
Žádný smrad z nečištěných plenek
- Vloženy obsah v koši opravdu není po bytě vůbec cítit
Zatím jsem nepoužila, vypadá funkčně, jen výroba Čína, myslela jsem, že je to české.
- pekný kôš
- malé kazety, predchádzajúce typy kaziet nepasujú
plníme českou fóliou Sametic
- pekný, malý, praktický kôš
- cena náhradných náplní
originálne kazety dopĺňame českou fóliou Sametic
- KBELIK NA PLENKY SE MI LIBI
Kyblík dostatečně velký. Uzavřený - plenky nejsou cítit.
Zobrazuji 241 - 260 ze 384 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...20 Další »