Nejnovější recenze ze sekce Koše na pleny
- Kvalita
nemužu ještě hodnotit miminko je teprv na cestě.
- Akorat velky a z dobreho materialu
- Můj oblíbený vzor :)
- Velikost tak akorát
Pytel je ideální na krátký výlet, vejde se do něj jen pár plen.
Sice jeden z dražších, ale nemusí se shánět kazety. Do kouše jdou jakékoliv odpadkové sáčky.
- NA bílém zipu šito tmavě modrou nití, což ukáže nešikovnost švadleny, která neumí rovný steh.
- Taška je zbytečně příliš dlouhá. Má pěkná pevná ucha, ale k ničemu, protože nezle nosit, leda tahat po zemi. Což jsem tedy předem věděla, neboť tam byl rozměr uveden. Ale kupovala jsem to pro levnou cenu. Tašku jsem ustřihla a ze zbytku ušila další. Kdo ale šít neumí, nevím k čemu je tak dlouhá taška dobrá.
Na bílém zipu šito černou nití, což zvýraznilo nešikovnost švadleny, která křivě šije.
Nepěkně ušité, bílý zip přišitý zelenou nití, takže je vidět křivé šití nešikovné švadleny
Vzhledem k ceně dobrý. Jinak horší kvalita ušití, jsem zvyklá na lepší. Spodní niť na bílém zipu tmavě modrá ukáže nedostatky švadleny /křivé šití/
- Velmi praktická, krásny design
- Velmi praktická
Luma Babycare Snow White
Přidáno: 3. května 2018
(naposledy upraveno 3. května 2018)
Zakoupeno v latkovepleny.cz
- kvalita
- žádná
- dvě kapsy
- připínací ouško na patentku
- vzhled
super na krátké cestování, na delší bych asi pořídila velkou tašku. Možná bych vyladila ještě malinkou kapsičkou na ubrousky a krém.
super velikost, krásný potisk, praktické
- Pěkný design
- Promyšlené řešení
- Bezzápachové vyjmutí obsahu
- Občas při lehké plíně je třeba jí pomoci propadnout do koše
Splňuje co jsme očekávali, a opravdu zabrání přílišnému šíření odéru po domácnosti
- Prakticky a hezky design
Krásná taštička, využijete nejen na plenky, ale třeba i na plavání. Zevnitř nepropustí vlhkost, má povrchovou úpravu, krásný design.
- rozhodně vhodnější než igelitka na úschovu či přepravu látkovek
- Udrží zápach v koši, nemusí se dokupovat speciální drahé náplně, stačí obyčejný pytel na odpadky.
- Látkové pleny nejsou cítit
Zobrazuji 221 - 240 ze 384 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...20 Další »