Nejnovější recenze ze sekce Koše na pleny
Slouží svému účelu.
- ano skutečne funguje a zapach citit neni a nebo jen velmi malo
je to jen kus plastu s dvema uzavery za sebou a gumovym tesnenim a igelitovym pytlem, chtit za to takovouhle vysokou cenu skoro k tisicikorune..je nehorazná cena
zboží dorazilo neúplné, nemohu tedy posoudit jestli je opravdu bezzápachový
- Poměrně malý. Někdy se těžko vyklápí, hlavně použité vlhčené ubrousky. Těsnost asi odpovídá ceně.
- Nášlapný systém.
- Neproniká zápach.
- Poměrně velký.
- Pěkný design.
- Řezačka na pytel.
- Cena náhradních náplní.
Dlouho jsem hledala praktický koš do ložnice, kde bych mohla házet použité pleny, až jsem vybrala tento. Koš splnil mé očekávání. Vejde se do něj poměrně dost použitých plenek, cca 33 plen. Líbí se mi praktické řešení "nekonečného pytle", který se odřeže řezačkou uvnitř a pytel se jen zauzluje a pokračuje se dál. Pokud je koš opravdu dobře uzavřený, tak zápach nejde cítit, jen při vyjmutí plného pytle. Jediné mínus je cena náhradních náplní. Zatím používám 5 týdnů a ještě mám původní náplň.
- Nemusím běhat s každou plenkou do popelnice.
- Na to, jak jednoduchý systém to je, funguje opravdu dobře a zápach udrží uvnitř.
- Dobře těsní, na plínky super
- velký objem
- vhodné i na plenky pro dospělé
- vydrží i poněkud hrubší zacházení (táta na koš upadnul, odřel ho, zasekl víko, nicméně se povedlo snadno dát vše do pořádku)
- skvěle udrží zápach uvnitř (i po týdnu plnění použitými plenkami není v ložnici nic cítit)
- praktické vyndávání plného pytle
- jsou nutné specializované pytle, alespoň náplně docela dlouho vydrží
- Na menší věci ano skvělé
- Na plenky to určitě není jak bylo psáno, jedna až tři se tam narvou. Ale narvou není to dostatečně velké
- Design, funkčnost
- žádné
- Velice zpokojena
- Super, plenky vubec nejsou citit a vejde se jich do kose opravdu dost :)
- Sanitární zbavování se plín
- Cena náplní
- Těžší otevírání víka (push to open by bylo vhodnější pro manipulaci)
- Dobra kvalita
- Hezky design
- Napodobení mnohem drázsich modelu
- Univerzální sáčky
- Kapacita koše
Z koše jsem naprosto nadšena, je to vlastně výrazně cenově dostupnější Diaper champ. Jednoduchy moderní design, možnost použit jakýkoli sáček a ne speciální drahé kazety.
Jedine, co by se dalo vylepšit je mozna objem, mohl by byt klidne o neco jeste vetsi. Jinak naprosta spokojenost a vřele doporučuji
- Velikost koše
- Způsob plnění
- Lehká instalace
- Kazeta pytlů v ceně
- Systém proti zápachu
Nedoporučuji obchod, jsme velice nespokojeni s vyřízením reklamace, ani jedna nebyla uznána.
- velký objem na skutečně velké množství plínek
- nepromokavý obal (ani značně počůrané plínky nejsou z něj cítit)
dobrá kvalita
kvalitní a obrovský
- Plenky stačí vynášet jednou za několik dní
- Koš nepropouští zápach
- V koši je zabudovaný nůž na odřezání pytle
- Jedna kazeta vydrží cca 2-3 týdny, pytle jsou opravdu velké
- Náhradní kazety jsou dost drahé
Zobrazuji 41 - 60 ze 384 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...20 Další »